Muat Turun 9 Permainan Teratas 2021 Android

Saat ini banyak sekali game Android yang boleh anda mainkan dan menyebabkan pemainnya kecanduan, ketika memainkan permainan tersebut anda akan sangat mudah terlarut dalam cerita didalamnya, dan berikut ini 9 games download 2021 yang boleh anda mainkan di Android Anda.

Muat Turun 9 Permainan Teratas 2021 Android
  1. Perang Warisan Power Rangers

Bila anda merupakan salah satu orang yang suka acara power Rangers, bentuk anda perlu untuk memainkan permainan ini. Kerana Disini anda akan memainkan watak Ranger kesukaan anda, dan kalahkan musuh anda dengan kekuatan yang dimilikinya.

  1. Final Fantasy Awakening 3D arpg berlisensi rasmi SE

Untuk anda yang suka permainan Final Fantasy yang biasa anda mainkan di PC, maka anda perlu berbahagia kerana masa ini Final Fantasy sudah ada di Android.

  1. Transformers ditempa untuk melawan

Salah satu permainan yang membawa watak dari filem berjudul Transformers, di mana mobil-mobil atau kenderaan yang boleh berubah menjadi robot.

  1. PES 2018 Pro Evolution Soccer

Diciptakan khusus untuk pecinta bola, di mana anda boleh memainkan langsung di telefon bimbit anda tanpa perlu pergi ke sewa.

  1. Clash Royale

Game ini merupakan permainan yang hingga kini masih banyak dimainkan, bahkan Indonesia pernah memenangi pertandingan di ajang Sea Game 2021 kemarin.

  1. Pokemon Go

Cari Pokemon kegemaran anda dengan menjelajahi wilayah anda, dan anda boleh menemui pokemon terbaik dengan menjelajah.

  1. Football Strike Multiplayer Soccer

Hampir sama dengan PES di mana anda berkemungkinan untuk memainkan bola melalui telefon bimbit anda.

  1. Wira Bit

Untuk anda yang menyukai permainan permainan petualang, permainan inilah permainan yang paling sesuai untuk anda. Kerana anda boleh melengkapkan watak anda dengan ikut-ikut terbaiknya.

  1. Evolusi Angry Birds

Untuk anda yang menyukai permainan Angry Birds versi sebelumnya, kali ini anda boleh menikmati permainan Angry Bird ini dengan perubahan versi yang lebih menarik.

Tentunya dari ke-9 di atas merupakan muat turun teratas pada tahun 2021, dan mungkin saja dari permainan Diatas boleh anda gunakan untuk menghilangkan rasa jenuh anda ketika bosan bermain mega888l .